Child's well-being eTwinnig projemiz başlıyor

Gülgün Nihat Ömür Anaokulu, öğrencilerin kişisel gelişimine odaklanan heyecan verici bir projeyle dikkat çekiyor. Okul, "Kendine Saygı ve İletişimde Beceriler" adını taşıyan bu proje kapsamında öğrencilere benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

On hafta sürecek olan bu proje boyunca, öğrencilerimizin kendine saygı duymalarını, duygularını ifade etmelerini ve olumlu ilişkiler kurmalarını desteklemeyi amaçlıyoruz. Bu süreçte, öğrencilerimiz aileleriyle, arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve çevreleriyle olan ilişkilerini daha sağlıklı bir şekilde geliştirecekler.

Projemiz uluslararası boyutta da dikkat çekiyor! Türkiye, Polonya ve Litvanya'dan gelen katılımcılarla birlikte, farklı kültürlerin bir araya geldiği bu özel deneyimde, öğrencilerimiz küresel bir perspektif kazanacaklar.

Proje sonunda hedefimiz, öğrencilerimizin kendine güvenen, mutlu, sağlıklı ve başarılı bireyler olarak hayata devam etmelerini sağlamak. Bu projenin öğrencilerimize ve topluma olumlu etkileri olacağına inanıyoruz.

Gülgün Nihat Ömür Anaokulu olarak, öğrencilerimizin kişisel ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak bu önemli projeye destek vermekten gurur duyuyoruz. Hep birlikte, geleceğin güçlü ve sağlıklı nesillerini yetiştirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 15:01 - Görüntülenme: 45