T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KEPEZ - Gülgün Nihat Ömür Anaokulu

Okul Müdürümüz Hakkında

Okul Müdürümüz Kasım 2023 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Akdeniz Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu olan Onur YILMAZ, eğitimdeki geniş bilgi birikimi ve deneyimiyle öne çıkan bir eğitimci olarak dikkat çekmektedir. Anadolu Üniversitesi Adalet bölümü ön lisans, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi lisans ve Gaziantep Üniversitesi Eğitim Programları ve Öğretim Tezli yüksek lisans bölümü mezunu olarak, çok yönlü bir eğitim altyapısına sahiptir.

Kariyerine Antalya Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı'nda zabıt katibi olarak başlayan Onur YILMAZ, 4 yıl süresince hukuki alanda görev yapmıştır. Daha sonra eğitim sektörüne yönelen Onur YILMAZ sırasıyla Gaziantep, Afyonkarahisar ve Bursa gibi farklı illerde çeşitli eğitim kurumlarında görev almıştır. Şu anda, başladığı noktaya, Antalya'ya geri dönerek görevine devam etmektedir. Halen yöneticiliğini üstlendiği Gülgün Nihat Ömür Anaokulu, Onur YILMAZ'ın Milli Eğitim Bakanlığına bağlı  çalıştığı 7. kurumu olma özelliğini taşımaktadır.

Profesyonel kariyerine ek olarak, Onur YILMAZ aynı zamanda Adalet Bakanlığı'na bağlı Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı'nda aktif uzlaştırmacı olarak da görev yapmaktadır. Adalet sistemindeki bu katkısı, Onur YILMAZ'ın sosyal sorumluluk ve adalet duygusuna olan derin bağlılığını yansıtmaktadır.

Evli ve bir çocuk babası olan Onur YILMAZ, eğitim alanındaki değerli deneyimini paylaşma konusundaki kararlılığını göstermektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 15.02.2024 14:54 - Görüntülenme: 154
  Beğen | 22  kişi beğendi