Okulumuz Tarihçesi

Okulumuzun Tarihçesi:

Antalya'nın Kepez ilçesinde, Gündoğdu Mahallesi'nde gelişen bir eğitim hikayesi olarak, okulumuzun temelleri Sayın Gülgün-Nihat Ömür çiftinin öncülüğünde atıldı. Türk milli eğitimine katkı sağlamak amacıyla hayırseverliklerini sergileyen bu çift, 2017 Temmuz ayında, Gündoğdu Mahallesi 2468 sk. No:3 adresindeki okulumuzun temelini attı.

Temeller atıldıktan sonra hızla şekillenen anaokulumuz, 2018-2019 eğitim öğretim yılında kapılarını öğrencilere açtı. Bu tarihten itibaren, öğrencilere nitelikli bir eğitim ortamı sunma vizyonuyla hareket eden okulumuz, anasınıfı olarak hizmet vermeye başladı.

Hızla büyüyen ve gelişen okulumuz, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında bağımsız bir Anaokulu olarak tanındı ve faaliyet göstermeye devam etti. Bu dönemde, eğitimdeki başarıları ve kalitesiyle dikkat çeken okulumuz, bölgesindeki eğitim kurumları arasında önemli bir konuma ulaştı.

Okulumuz, modern eğitim anlayışını benimseyerek öğrencilere en iyi eğitimi sunma çabasını sürdürdü. Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan okulumuz, 6 sınıf ve bir yemekhane ile donatılmış, öğrencilere geniş ve güvenli bir öğrenme ortamı sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.

Sayın Gülgün-Nihat Ömür çiftinin önderliğinde hayata geçirilen bu eğitim projesi, sadece bir okul değil, aynı zamanda bir toplumun eğitimine katkı sağlayan anlamlı bir girişimdir. Okulumuz, öğrencilere sadece bilgi aktarımı değil, aynı zamanda karakter gelişimi, sosyal beceriler ve duygusal zekâ alanlarında da destek sunarak, onları aydınlık bir geleceğe hazırlama misyonunu sürdürmektedir.

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 09:06 - Görüntülenme: 43

Etiketler :