Gülgün Nihat Ömür Anaokulu

.
Adres
GÜNDOĞDU MAH. GÖKSU CAD. GÜLGÜN NİHAT ÖMÜR ANAOKULU SİTESİ GÜLGÜN NIHAT ÖMÜR ANAOKULU BLOK NO 4 KEPEZ / ANTALYA
Vizyon
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza kucak açan bir eğitim yuvası olarak, anaokulumuz, her bir çocuğun benzersiz yeteneklerini keşfetmeleri, yaratıcılıklarını geliştirmeleri ve dünya ile uyumlu bir şekilde büyümeleri için güvenli, sevgi dolu bir ortam sunmayı hedefler. Vizyonumuz, öğrencilerimizi sadece akademik başarı değil, aynı zamanda etik değerlere saygılı, kültürel çeşitliliklere açık, liderlik potansiyeli olan, sosyal sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirmektir. Modern dünyanın hızla değişen ihtiyaçlarına uyum sağlayabilen, teknolojiyi etkili bir şekilde kullanabilen, sorgulayıcı ve eleştirel düşünen, sürekli öğrenmeye açık gençleri geleceğe hazırlamak ana hedefimizdir. Bu vizyonla, çocuklarımızın yaşam boyu süren mutluluk ve başarıya ulaşmalarını destekleyerek topluma değer katan bireyler olmalarına katkıda bulunmak için çalışırız.
Misyon
Anaokulumuz, çocuklarımızın eğitim hayatlarına sağlam bir temel atarak, her birini kendi potansiyeli doğrultusunda yönlendirmeyi ve desteklemeyi amaçlar. Öğrencilerimize bireysel özelliklerini keşfetme ve ifade etme fırsatı tanıyan bir eğitim sunarak, onları empati, saygı ve işbirliği değerleriyle donatarak topluma değer katan bireyler olmalarını sağlamayı hedefler. Ayrıca, çocuklarımızın sağlıklı bir yaşam biçimini benimsemelerine rehberlik eder, özgüvenlerini artırır ve öğrenme süreçlerini keyifli hale getirmek adına etkileşimli ve oyun tabanlı eğitim yöntemlerini benimseriz. Anaokulumuz, öğrencilerimizin dil becerilerini, matematik anlayışlarını, sanatsal ve kültürel yönlerini güçlendirmenin yanı sıra, problem çözme ve eleştirel düşünme yeteneklerini geliştirmeyi amaçlar. Bu süreçte, ailelerle iş birliği yaparak, çocuklarımızın kişisel ve akademik gelişimine ortak olmayı ve sürdürülebilir bir eğitim ortamı sağlamayı taahhüt ederiz. Misyonumuz, her bir öğrencinin öğrenmeye tutkulu, meraklı, sosyal ve duyarlı bir birey olarak yetişmesini sağlamak ve onları hayata hazırlayarak aydınlık bir geleceğe katkıda bulunmalarını desteklemektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
KLİMA
Toplu taşıma, özel araç.
Servis Bilgisi
Okulumuzda öğrenci servisi bulunmamaktadır. Bölge öğrencilerine hitap etmektedir.
GÜNDOĞDU MAHALLESİ GÖKSU CADDESİ NO:4 KEPEZ/ANTALYA
3 KM